Vändagsfirande

Det var meningen att vi skulle fira vändagen med pulkaåkning i Sibbo, men pga sjukdom där fick vi fira på egen hand här hemma istället. Eftersom Andreas ovanligt nog var ledig åtminstone största delen av lördagen hann vi med en hel del under dagen.




Tre paket väntade på fönsterbrädet.

Pelargonerna i bakgrunden är vårt nya insynsskydd. Skall visa mera i kommande inredningsbloggsinlägg.


Som tur hade även Andreas varit förutseende och en underbar tulpanbukett välkomnade mej på morgonen.

På eftermiddagen begav vi oss ut i pulkabacken hela högen. Siri fick inviga sin nya lilla babypulka. En liten stund var det skoj, men sedan blev hon trött och var hon tvungen att ta sig en tupplur i vagnen.


Fina halaren som hon fått låna av kusin Elza kommer väl till pass under lekar i snön.

På kvällen ställde vi till med pizzabak ala Viktväktarna (jag räknar poäng för tillfället, 4 kg down, 3 to go). Detta innebär att man använder en tortilla-plätt som botten. Speciellt roligt var det ju för alla pizzabagare att få komponera sina egna pizzor.




Mmmm, gott med Vv-pizza!


Pizzabagare Andreas variant. Även han tyckte att de tunna bottnarna var riktigt goda.

Siri har nu tillfrisknat helt och i söndags kunde vi alla för första gången på flera månader gå på babysim. Pga all frånvaro har vi tom funderat på att sluta hela simmet, men i söndags fick vi bekräftat att det lönar sig att fortsätta. Stella är fem före att lära sig simma, och Siri var i sjunde himlen hela halvtimmen, plaskade, stänkte och busade allt vad hon orkade.

Kommentarer
Postat av: Regina

Ni verkar ha haft en riktigt mysig vändag!

Och halaren verkar passa riktigt bra på Siri!

Kram!

2009-02-17 @ 14:25:26
Postat av: Maria

Hej på dig Sabina!

Kul att se att du uppdaterat bloggen! Mmm, så god Andreas pizza såg ut. Sådana bilder ska man inte titta på när man är så hungrig som jag är nu! Måste ta och testa någon gång att använda tortilla som botten. Har hört andra som tipsat om det också. Lustigt förresten hur Stellas hår har mörknat över vintern. Riktigt söt liten brunett!;) Jag ringer dig någon kväll! Kram, Maria

2009-02-17 @ 17:48:23
Postat av: Sanna

Jag fick kisa lite med ögonen där under första halvan av inlägget då jag får lite ångest av perfekta inredningsbloggar ;-) men andra halvan var trevligare med pizza runt munnen och rödkindade sötnosar i pulkbacken. :-)

Tack förresten för det söta kortet, det kom igår och svar skulle skickas på momangen bestämdes det här, det kanske kommit fram redan? Annars har ni post att vänta.

Kram kram! från vattkoppshemmet där Leah vaknar och tokgråter en gång i kvarten, ser ut att bli en härlig natt...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback