Ett återupplivande av bloggen

(ett försök i alla fall)

bulle

När jag äntligen tog mej i kragen och kom mej för att uppdatera bloggen märkte jag till min fasa att det gått över ett halvt år sedan jag skrev här sist. Mycket har hänt sedan senast. Stella har blivit stora damen, när jag tittade på fotona från sommaren slogs jag av hur barnslig och liten hon ser ut på dem. Nu är hon så stor att hon snart skall bli storasyster, på fredagen är det bara två månader kvar till beräknad dag!

Ja, tiden rusar iväg, det är knappt så att man hinner med. Jag har mindre än en månad kvar på jobbet nu. Det känns underligt, samtidigt som jag ser fram emot att bli mammaledig igen. Stella är extatisk över sitt lilla syskon och det första hon gör varje morgon är att fråga "mamma, är bebin i magen ännu?" och så ropar hon "hallå, kom ut!" in mot magen. Hon berättar också hur hon skall pussa och krama bebin, hålla den i famnen och hjälpa till att sköta den. Vi får hoppas att den positiva inställningen håller i sig även efter att bebisen verkligen kommit ut.

Här om dagen när vi frågade Stella vad hon tycker att bebisen skall heta om det är en pojke, svarade hon "Bobby Lee", så under det namnet går magen nu. :-)

Förra veckan hade vi semester och fick uppleva vinter för första gången i år. Jag slutar med att visa några bilder från Kuusamo.

brasan
Stella njuter vid brasan



utanför stugan
Snölekar utanför mysiga stugan


pulka2
Stella och pappsen åker stjärtlapp vid stora snögubben



stella o mamsen
Glada miner...


renar i backen
och renar i pulkabacken


stella o mamsen 2
brrr, kallt och blåsigt var det ibland...


skulpturer
men mest var det nog hääärligt!