Thelma & Louise

thelma

En reseskildring (i bilder)

Dagarna efter vår underbara semester har vi spenderat vid stugan, långt från civilisation och nätuppkoppling, så därför har mitt inlägg blivit fördröjt den här gången. Idag kom vi dock en sväng till stan för att besöka Borgbacken (mycket lyckat besök) och jag passar på att lägga upp de utlovade semesterbilderna. Håll till godo!

hav

När vi anlände till Italien löste vi ut vår hybil (som visade sig vara en Fiat istället för den reserverade Alfa Romeon) och åkte raka vägen till staden Piombino från vilken vi tog en färja över till lilla ön Elba. Ön skymtar i bakgrunden på fotot.


bollhav

Ombord på färjan tog Stella sitt livs första dopp i ett bollhav. Och roligt var det.


elba

På Elba åkte vi runt bland de höga bergen mellan de små städerna med vår lilla bil och beundrade den bedårande utsikten.


crazy

Av strandliv och glass njöt vi också förstås.


portoferraio

I öns huvudstad Portoferraio beundrade vi gigantiska yachter och spanade på miljonärerna ombord. (och åt glass igen...)


kusiner

Efter några dagar på Elba styrde vi kosan mot Chiesina där släktingarna bor. (Små)kusinerna återfann varandra direkt och det var fullt ös hela tiden.


mamsen

La dolce vita. Underbar cappuccino och frukost ute. Varje morgon. :-)


bädd

Mamma Jenny med sina småttingar.


ponte vecchio

På utfärd till Florens en förmiddag. I bakhgrunden syns Ponte Vecchio. På den kryllade det av mänskor, men hördes inte ett ord italienska.


karusell

En (tre) karusellrunda i mysiga staden Montecatini Terme.


kram

Kram! Vi hade en jätte lyckad semester och hoppas få återvända dit snart igen för att få leva det ljuva livet och träffa alla kära människor där.




Arrivederci!

Tidigt imorgon bitti bär det av till Italien. De första tre dagarna kommer vi att spendera på lilla ön Elba, där vi aldrig varit förut, och efter det åka till Toscana för att träffa släkten. Det skall bli jätte roligt att komma ut och resa igen!

Nu måste jag dock fortsätta packa. Jag återkommer med bilder när vi kommit hem.

image224

Puss från oss!