Krypa in överallt-Stella

Jag får börja med att be om ursäkt över att det gått så länge sen jag sist skrev! Det tar på krafterna att jobba, och då man suttit en hel dag framför datorn orkar man inte göra det mera hemma på kvällen! Annars trivs jag fortsättningsvis väldigt bra och börjar så småningom komma in i jobbet! Det är skönt att inte behöva vara orolig för hur Stella klarar sig utan mej. På hemmafronten går allt lika bra, men Stella tycks nog hålla pappsen sysselsatt! Det handlar om 100 % aktiv lektid, hushållsarbetet är fortfarande ogjort när jag kommer hem...

Stella är alltså lika aktiv som förr. Hon klättrar bara högre och högre upp, men idag har hon inlett en ny aktivitet: att krypa in överallt hon ryms! Här kommer några bildbevis! (Notera fotominen på alla foton! :-))

docksängen

I docksängen...


hyllan

i bokhyllan...


lådan

i en leksakslåda...


leksakslådan

och med dockan i leksakskorgen!

En fin start...

har vi fått på vår nya tillvaro! :-) Jag trivs jätte bra på jobbet och Stella och pappsen trivs finemang hemma på tumis. Som tur är bor vi ju nära mitt jobb, så jag är hemma på 4 minuter, och kan ibland komma hem på lunchpausen. Ibland får jag också besök i galleriet av familjemedlemmarna, av vilka den mindre tycker det är sååå roligt att ta sig en liten springstund. Det finns gott om utrymme där!

Stella har klarat av min jobbstart otroligt bra. På morgonen vinkar hon bara glatt åt mej när jag går, och tar lika strålande glad emot mej när jag kommer hem igen. Aningen mera trosig har hon dock blivit sedan jag började jobba, blir alldeles rabiat när något inte går som hon vill, så någon liten kris tror jag att hon trots allt genomgår.

Och den senaste veckan har hon börjat med en ny lek. Hon tar någon av sina små väskor sätter den på armen, säger hejdå, vinkar och går mot ytterdörren... 

Pappsen och Stella har kommit fint igång med vardagen och aktiviteterna. Förra fredagen var de på familjecafé och den här fredagen skall de troligen åka till Högholmen med det gänget. Idag var de i Gumbo och medan pappsen hjälpte fafa att förbereda upptagningen av segelbåten fick Stella leka med Neta. Det var roligt tyckte bägge två och imorgon får de fortsätta för då skall Pamela upp på land.

På galleriet är det spännande tider just, för ansökningarna om utställningstid för nästa år ramlar in den här veckan. Jag tycker verkligen om mitt jobb, och det känns bra! :-)

Till slut några bilder från Stellas och pappsens vardag.

sprallas

Mycket bus...


dammsuga

lite dammsugning...


tvätt

och så klädtvätt förstås!