Grått och mysigt

Så är vi väl hemkomna efter en fin Sverige-resa. Det var precis lika mysigt och roligt i Borås som alltid trots att regnet duggade tätt. Stella trivdes som fisken i vattnet hos gudmodern och gudfadern och busade hejdlöst ihop med gudbrodern. Hon skulle säkert flytta in där utan tvekan. Det skulle vi andra nog också för den delen... :-) Fast då skulle vi nog bli megatjocka hela bunten, så mycket gott som vi bjöds på...

Här kommer några bilder.

kojan

Kojan var populär


koja

Tittii!


soffa

Soffpotatisar...


gott

gottegrisar...


tvill

och randiga tvillingar

Ordentligt med farsdagsfirande...

har vi hunnit med här sedan sist!

Förberedelserna inleddes redan i mitten av förra veckan med ett massigt konstnärligt skapande. Stella målade med fingerfärger underbara målningar med havsmotiv åt alla papporna. Hon var jätteduktig och visste precis hur hon skulle göra!


picasso

Badkaret nästa...

Av erfarnhet visste vi hur stressigt det brukar bli på dylika dagar då man vill uppvakta alla, och av den anledningen var vi förutseende och bjöd in morfar och mormor och musse till oss redan på lördagen. Först var vi ute och såg en norsk gatucirkus dra genom staden och sen kom vi hem till oss och åt fajitas.


gat

Högljudda norrmän med trogna följeslagare. Skoj med lite liv och rörelse
i höstmörkret.


publik

Lite spännande var det också


På söndagen uppvaktade vi förstås pappsen med sång, presenter och färdigtdukat morgonmålsbord.


måln

Stellas present åt pappsen. Mamsen gav en bok.

Efter det skyndade vi iväg till Lillhoplax för att uppvakta Mofafa. Vi hann dock inte stanna länge eftersom Stella måste äta och sova hemma innan det var dags för simningen. Efter simningen, som blir bara roligare och roligare ju äldre hon blir, bar det av till Gumbo och fafa. Där fanns alla kusinerna också och Stella njöt av att få leka med dem.

Väldigt roligt var det, men stressigt, fast vi hade försökt ordna det så bra.

Inkommande veckoslut skall vi ta ut lite lillajulsfirande i förväg, då skall vi få jämnåriga gudbarnen och deras familjer på besök. :-)

Därpå följande veckoslut reser vi på vår redan traditionella tripp till Borås, Sverige, för att hälsa på gudmodern, gudfadern, gudbrodern och hans syster. Det blir säkert lika stämningsfullt och mysigt som alltid!

En Vasa-resa skall vi också hinna med i december, och så är nog julen snart här. Otroligt vad tiden går!

Till slut några bilder på vår stora, duktiga flicka...


dock

som bäddar in och matar dockan Luna,


stöv

klär på sig gummistövlarna,


disk

och hjälper mamsen med disken.