Vi har flyttat!

Här har det minsann hänt en del sedan jag sist skrev...

Sverige-resan gick riktigt bra, men nog hade jag ledsamt hem hela tiden. Till råga på allt fick Stella feber och var tvungen att vara hemma från dagis en dag. Då fick mamma-samvetet sig en törn igen. Men som väntat gick allt bra på hemmafronten, och jag möttes av en fin teckning och glada ansikten när jag kom hem.

Samma dag beslöt vi att ta den nya lägenheten i vårt hus som vi hade blivit erbjudna. Den ligger 1,5 trappa ner och är 86 m2 STOR. Dessvärre har den bara ett sovrum, så vi får fortfarande köra med rumsdelare. Däremot har den ett tjusigt litet "tornrum" som blir inrett i rosa prinsesstil till söt liten lekhörna, och tambur, kök och plats för diskmaskin (redan inhandlad).

Det här veckoslutet har vi således sprungit i trappor upp och ner. Förutom att vaderna värker så jag knappt kan gå är det nog väldigt lämpligt att flytta inom samma trappa.

Nästa veckoslut skall vi få Vasagäster, så tills dess borde det mesta vara på plats. Våra saker har dock redan börjat hitta sina platser i nya lägenheten och vi kommer säkert att trivas bra här.

Imorgon är Stella och jag lediga och skall åka och snusa på Valtteris 12 dagar gamla lillasyster. Idag har också Stellas kompis Sofia fått en liten syster. Underbart med alla nya småttingar! :-) Skall bli intressant att se hur Stella reagerar då hon träffar en livslevande nyföding! Hon är sååå bebiskär för tillfället och går fram och kramar tv:n då det syns en bebis där.

Västerut

bär det av ikväll! Jag skall då åka över till Stockholm, Sweden, för att med jobbet delta i Konstmässan i Sollentuna. Vi har delat upp oss så att en del är närvarande i början av mässan, med om att bygga upp vår monter, medan andra kommer mot slutet och tar ner den. Jag åker i första truppen och kommer hem igen på fredag eftermiddag. Ganska många dagar hemifrån. Stella är ju dock på dagis om dagarna, så månne inte hon och pappsen skall klara sig bra på tumis. Idag är hon och jag hemma och umgås för hela slanten.

stella o tiger

På Högholmen

På veckoslutet har vi också gjort mycket tillsammans hela familjen. På lördagen var vi på Högholmen, vilket var jätte lyckat, och for efter det och hälsade på Baba. På söndagen var det simning som vanligt och efter det hälsade vi på Fafa och Neta i Sibbo.

Senaste dagisveckan gick superbra och Stella gråter inte mera när man lämnar henne där på morgonen. Hon lär sova bra och äta som en häst. En dag åt hon 3 portioner köttbullar (9 stycken) och bad efter "meja", en annan dag krånglade de flesta barnen med köttkålgrytan, Stella klämde dock glatt i sig två portioner. I fredags besökte de också en bio och Stella lär ha suttit stilla i 45 minuter och följt med hela filmen... Det är så man knappt kan tro sina öron... Dagis tycks inte vara någon dålig plats alls!

orm

Väsande orm


tiger

Och ylande tiger. "Moi" tyckte Stella att den sade... :-)