Det var väl på tiden?!

Ja, vad har jag att säga till mitt försvar? Inte så mycket faktiskt. Ren lättja, antar jag. Men nu är jag igång igen, för stunden i alla fall. Siri sover nämligen en lång förmiddagslur (antagligen pga en sämre natt) och jag har t.o.m. tid och ork att ta itu med bloggen.

Siri har varit förkyld hela början av året, med en öroninflammation också, men blev igår friskförklarad av farbror doktor. Förutom snuvan då, som tycks hänga med, men åt den fanns det tydligen inte så mycket att göra. Förra veckan härjades Stellas dagis av en ettrig ögoninflammation, varpå vi höll henne hemma hela veckan. Hon är inne i en ganska harmonisk period nu och vi hade det riktigt mysigt på tremanhand. Åkte pulka, pysslade vändagskort och lekte här hemma. Säkert skulle det fungera i längden också, men nog ställer det högre krav på mamman angående aktiviteter åt storingen, och nog var Stella glad igår då hon fick gå tillbaka till dagis igen.


Att leka med lego är ett gemensamt intresse.


Pyssel förstår sig däremot bara Stella på än så länge.

Siri är förutom snuvig, helt otroligt aktiv. Hon är helt enkelt överallt. Sina egna leksaker orkar hon bara intressera sig för i korta stunder. Mera intressanta platser finns det att utforska hemma hos oss. Till favoriterna hör badrummet. Andreas konstaterade nyss att vi borde ha en badrumsdörr som stänger sig automatiskt, då det tycks vara så svårt att stänga den. Där trivs hon utmärkt, och sysselsätter sig med de mest obehagliga saker man kan tänka sig. Eller så i köket, en annan favorit. Håhå, man kan inte annat än hoppas att det här är övergående liksom det mesta.

Hon har nog utvecklats mentalt också, kan umgås och leka på ett annat sätt. Men mest far hon fram som en liten vessla, över och under alla hinder.


Igår visade Siri prov på en ny färdighet. "Titta mamma jag kan klättra!"


En färdighet som går att tillämpa i badrummet också.


Här leker hon med födelsedagsbarnet Olivia på kalas. Två småsystrar som funnit varandra direkt.


Siri älskar att bada. Tyvärr har det inte blivit något babysim på länge pga snuvan, men vi hoppas kunna gå dit allihopa på söndagen.

Sist en bild på färskaste tillskottet i kusinskaran, underbara lilla Elliot.


Visst är han bedårande?!



Kommentarer
Postat av: Sanna

Haha, Siri är för underbar! :-) Verkligen en företagsam liten brud. Kanske ni an ställa nåt hinder i toadörrsöppningen som ni stora kan ta er över men inte den lilla...så som vi gjorde då vi hade kattungar. :-) Fast hon kanske tar sig över det också den lilla klätterapan... Sannerligen borde hon komma över hit och lära Vide ett och annat...eller så inte, bekvämare så, hehe. ;-)



Bygga lego är verkligen en jättebra sysselsättning för hela familjen. Och Stella ser så duktig ut där vid pysselbordet.



Nyaste kusinen är jättesöt! Kan inte du lägga ut några bilder på nästnyaste också så vi får se hur han ser ut nuförtiden? :-)



Kramar från oss!







Postat av: Musse

Vilka gulliga tjejer min syster har. Det stämmer.. Siri är väldigt aktiv och har förändrats mycket den senaste tiden. Hon är helt underbar när hon kryper omkring överallt. Jag kan inte sluta titta på henne för hon är helt enkelt hur go som helst. Vet du vad Stella... Musse tycker jätte mycket om dig, men det vet du ju redan. Eller hur? Vilken söt liten pojkkusin dom har fått.

2009-02-05 @ 21:40:26
Postat av: Klara

Siri och Stella är ju bara såååå söta! Lotte har nu äntligen börjat gå på riktigt (en lång tid kunde hon gå, men litade inte riktigt på sin egen förmåga). Att klättra är hon också jättebra på!

2009-02-11 @ 14:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback