Kung Vinter och julgubben kom samtidigt



Igår trotsade vi snöyran och sökte oss till Alexandersgatan för att bevittna när julljusen tändes. Jag hann börja frysa om både tår och fingrar innan paraden äntligen drog förbi, i ganska snabbt tempo... Snöyran var milt sagt ganska ettrig.


ljusen är tända!


Ååå, där kommer de ju!


Fyra polishästar ledde paraden,


som bestod av allehanda pingviner, fåglar, småänglar, åsnor och tomtar.


Sist kom julgubben (eller jultomten som Stella kallar honom, helt klart influerad av Barnkanalen och Astrid Lindgrens filmer). Månne det var Kung Vinter som körde?!


Mysigt värre, trots snöstormen.

Efter det gick vi till Stockmann som öppnat en ny våning med en julvärld för barn. Stella hittade genast dockhörnan och satt där och pysslade med barbin, hästar, bratzar och babybornar en lång stund. Där fanns också allehanda féer, julgubbar och Diddlinor som man fick fotografera sig med, men Stella blev så blyg för dem att hon ordagrant kröp förbi. Ganska mysigt var det i alla fall, trots att trängseln var enorm.



Snöfallet har fortsatt hela natten och måndagen. Så här mycket snö har vi inte sett här på mycket mycket länge. Stackars lilla Siri är igen riktigt förkyld, så vi har myst inne istället hela dagen. På eftermiddagen skall vi dock försöka gräva oss fram till parken.


Utanför vårt fönster...


Kommentarer
Postat av: Sanna

Oj vad mycket snö! Vi har också mkt men jag tror ni vinner!

Vilka fina foton från gårdagen. Det märks att ni har en bra kamera (och fotograf!).

Siri får ta och krya på sej!

Kram!

2008-11-24 @ 18:03:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback